Před nějakým časem jsem objevil tip na rychlé sýrové mlsání. Dá se připravit opravdu rychle a pokud milujete křupavé pochutiny, zamilujete si ho.
Suroviny
- hermelín
- koření dle chuti
Hermelín na krekry se snažím kupovat v akci. Na plný plech spotřebujete dvě klasická balení po 120 gramech.
Postup
Hermelín nakrájíte na tenké plátky. Ty pak nasekáte tak, aby výsledný tvar byl zhruba čtverec.
Naskládáte je na plech s pečícím papírem.
Posypejte kořením podle chuti.
Dejte péct do trouby na 180 stupnů po dobu cca 15-18 minut.
Jakmile se sýr propeče do křupava, což poznáte i okem, plech vyndejte z trouby.
Hermelínové krekry sundejte z plechu. Pokud se některé spojily, oddělejte je od sebe. Já servíruji v misce.